Terug

Komende events van KPN New Business

We willen je hier graag ontmoeten!


De zomerperiode is gestart dus een minder drukke periode. Desalniettemin zijn we meer dan bereid je te ontmoeten! Stuur een mail naar marie-jose.vandenboomgaard@kpn.com als jij er van overtuigd bent een niet-te-weigeren aanbod te hebben op het gebied van Startups en Open Innovatie!

We Love Innovation, We Love Startups.
KPN’s events voor Startups in Juli

4 juli - JADS Data Science Event 

Op 4 juli organiseert JADS het Data Science Event. De Jheronimus Academy of Data Science (JADS) is een uniek samenwerkingsinitiatief tussen de Technische Universiteit Eindhoven en de Tilburg Universiteit. JADS biedt studenten en professionals een aantal data-science programma’s aan op diverse levels. Met het oog op de start van het nieuwe Master programma Data Science & Entrepreneurship in september geeft JADS tijdens dit evenement men graag de mogelijkheid meer te weten te komen over het nieuwe programma. Gedurende de dag kan men met data entrepreneurs, lecturers en JADS studenten in contact komen. Het JADS Data Science Event belooft een breed gevarieerd programma te worden met zowel belangrijke informatie als inspirerende aanwezigen! Zie de website van JADS voor meer informatie.


5 juli- KPN Startup Evening
Op 5 juli zal de zevende editie van het KPN Startup Evening plaatsvinden op het hoofdkantoor van KPN in Den Haag. Net als tijdens de voorgaande edities is dit de perfecte mogelijkheid om in contact te komen met het Startup ecosysteem van KPN, bestaande uit onder andere een groot aantal start-ups, investeerders en corporates. Een aantal van de startups zullen hun laatste innovaties presenteren. Bovendien zal er een panel discussie over Start-up Ecosystemen plaatsvinden met Special Envoy prins Constantijn, Jan Kees de Jager, een fund-manager en een vertegenwoordiger van een van de startups. Verkrijg snel hier je tickets en kom naar de 7e editie van het KPN Startup Evening! Meld je nu aan via deze link.


11 juli - Kennisuitwisseling KPN en Ministerie van Defensie
Op 11 juli, bezoeken we het Ministerie van Defensie om kennis uit te wisselen over Open Innovatie en werken met Startups. De eerste lijstjes zijn al uitgewisseld voor hen komende Smart sensor event. Een mooie win-win. Kijk op de pagina van het AirCafe Innovatiecentrum voor meer informatie.


20 juli - Startupbootcamp Smart city & Living Demo Day
Op 20 juli organiseert StartupBootcamp Smart City & Living een special Investor Demo Day waar 10 veelbelovende innovatieve startups hun ideeen zullen presenteren voor een publiek vol met investeerders en VC’s. Het Smart City & Living Demo Day 2017 is een evenement exclusief voor investeerders. Om toegang te verschaffen voor het brede publiek zal StartupBootcamp live het evenement uitzenden via hun Facebook Pagina! Meer info hier.


27 juli – Venture Café The Great Catchup
Op 27 juli wordt The Great Catch-up georganiseerd door The Venture Café Rotterdam. Het Venture cafe organiseert wekelijks in Rotterdam het grootste innovation community evenement van de stad! Houd de agenda van The Venture Cafe Rotterdam goed in de gaten, we zien je graag bij The Great Catch-up! Meer info via de website van het Venture Cafe.


Tot slot, we zijn tijdelijk verhuisd van Rotterdam naar Den Haag door de verbouwing van ons hoofdkantoor in Rotterdam. Voel je vrij om ons te ontmoeten in Den Haag. Rotterdam, we zijn snel weer terug!

We hebben geprobeerd de komende maanden zo interessant mogelijk te maken en er is dan ook voor ieder wat wils. Weet je niet welk event je moet kiezen? Stuur ons dan een berichtje voor hulp via kpnnewbusiness@kpn.com.

Volg KPN New Business op twitter.

Vorige / Volgende: