Terug

Komende events van KPN New Business

We willen je hier graag ontmoeten!


Nu de zomerperiode achter de rug is, hebben we wederom een aantal veel belovende evenementen. Zie hieronder de evenementen voor de maand September, graag komen we met je in contact!


KPN’s events voor Startups in September


Op 13 september organiseren we de KPN Retail Business Challenge. KPN is op zoek naar een nieuw concept voor KPN Retail 2.0. De volgende generatie KPN winkels zouden interactief, informatief, uitdagend en entertainend moeten zijn en op dit moment zijn wij op zoek naar partners die dit samen met ons mogelijk willen gaan maken. Geïnteresseerd? Dan zien we je graag bij de KPN Retail Business Challenge! De deadline voor het aanmelden en insturen van je pitch is 3 september, 17:00h. Ook zonder pitch ben je welkom om op dit event te netwerken.


Ben je een Startup werkzaam met de 2030 United Nations’ Sustainable Development Goals? Meld je dan nu aan voor de World Startup Factory Impact Accelarator 2017! De aanmeldingsdeadline is 15 september 2017. Het doel van de World Startup Factory is om de groei van Startups met focus op oplossingen voor de toekomst en op het maken van een positieve impact te helpen versnellen. Uiteindelijk zullen er per thema 5 startups worden geselecteerd, op het gebied van: Health & Ageing, Secrurity, Smart Cities, Healthy & Circular Buildings en Future Mobility.


KPN organiseert op 15 september een nieuw concept met ‘KPN’s Mooiste Contact Fonds’ met als Social Challenge het bestrijden van eenzaamheid. KPN Mooiste Contact Fonds is een onafhankelijke stichting van KPN en zet zichzelf in om mensen, resources en financiën te combineren en daarmee een significante bijdrage te leveren in het aanpakken van eenzaamheid. Ben jij een Social Impact Ondernemer met een goed (ICT-gebaseerd) concept waarmee we eenzaamheid kunnen bestrijden? Meld je dan aan voor de Social Challenge tegen Eenzaamheid!! De deadline om aan te melden is 7 september.


Iedere donderdag organiseert The Venture Café Foundation het grootste wekelijkse innovatie evenement in Rotterdam: de Thursday Gatherings. De Thursday Gatherings zijn informele netwerk bijeenkomsten, dus voel je vrij de evenementen bij te wonen en zie de agenda van The Venture Cafe voor meer informatie over het programma.


Op 29 september vindt onze maandelijkse KPN Startup Friday Lunch plaats. Op deze vrijdag zijn Startups welkom voor een lunch @ onze New Business afdeling in Den Haag. Tijdens de lunch is er de mogelijkheid je Startup te pitchen en te netwerken met het KPN New Business team. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de volgende editie van de Startup Friday Lunch in September.


Als laatste, maar zeker niet minste evenement organiseren we onze 8e editie van de KPN Startup Evening op 4 oktober in Amsterdam.  Hier bieden we je een unieke kans om te netwerken met Startups, Corporates, Investors en Accelerators uit ons Startup ecosysteem, en zullen KPN en een aantal geselecteerde Startups hun innovaties presenteren aan de 350 aanwezigen. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.


Tenslotte zijn we heel trots op het, TekDelta Meet, Eat & Succeed Event dat plaatsvindt op 27 oktober, als side event van de Accenture Innovation Awards. Tijdens het evenement zullen de meest belovende High Tech Startups en Corporate C-level managers van de Tekdelta partners elkaar ontmoeten tijdens een heerlijk ontbijt. Dit exclusieve evenement geeft de geselecteerde High Tech Startups and Captains of Industry de unieke kans de krachten te bundelen in innovatie en succes. Dit betreft een gesloten evenement, enkel op uitnodiging.


Ook kunnen we deze maand Wouter van der Valk en Mark Ardesch verwelkomen als onze nieuwe top Startup stagiairs. Mannen, welkom bij het team!

Voor meer informatie over KPN en Startups, check kpninnovatie.nl

Fijne zomer en we hopen je te ontmoeten op een van onze events!
We Love Innovation, We Love Startups.

We hebben geprobeerd de komende maanden zo interessant mogelijk te maken en er is dan ook voor ieder wat wils. Weet je niet welk event je moet kiezen? Stuur ons dan een berichtje voor hulp via kpnnewbusiness@kpn.com.


Volg KPN New Business op twitter.

Vorige / Volgende: