Terug

Met KPN Ventures investeren we in ondernemend talent

Vorige / Volgende:

Met KPN Ventures bundelen we onze krachten met start-ups. Zo versnellen we de ontwikkeling van ideeën, producten en toepassingen die onze klanten verder helpen.

We leven in een wereld waarin nieuwe technologieën in een steeds hoger tempo door nóg meer vernieuwende technologieën worden overtroffen.

Om in die wereld voorop te blijven lopen, is het belangrijker dan ooit om samen te werken met talentvolle ondernemers die innovatieve producten hebben ontwikkeld. Producten of diensten waarmee we onze klanten kunnen helpen en waarmee we Nederland een beetje veiliger, duurzamer en beter kunnen maken.

Wederzijds voordeel

We geloven dat deze start-ups veel kunnen betekenen voor ons, maar wij net zoveel voor hen. Daarom bieden we ze via ons investeringsfonds, KPN Ventures, naast toegang tot groeikapitaal, ook toegang tot onze uitgebreide kennis van ICT technologie, marketing en sales en ons uitgebreide netwerk van zakenpartners en klanten. Zo kunnen zij nog sneller opschalen en volwassen worden. En met hun creativiteit en korte time-to-market óók onze producten verbeteren.

We investeren –direct of indirect- in bewezen en schaalbare innovatie producten of toepassingen op het gebied van Internet of Things, Connected Home, Cyber Security, eHealth, Clouddiensten en Data & Analytics-oplossingen.

We geloven in outside-in innovatie door samenwerking met het hele ecosysteem. Want van een positief en innovatief start-upklimaat profiteert iedereen: ondernemers, onze portfolio bedrijven, onze partners, klanten, wij én de Nederlandse maatschappij in zijn geheel.

"KPN zit in een markt vol technologische ontwikkelingen, waar veel te winnen is door samenwerking met ondernemend talent en investeringen in innovatieve bedrijven"

foto Herman Kienhuis (Directeur KPN Ventures) Herman Kienhuis (Directeur KPN Ventures)

KPN Ventures

Opgericht in: 2015
Fondsomvang: 70 miljoen
Directeur: Herman Kienhuis
Doel: Het bevorderen van outside-in innovatie, het creëren van strategische samenwerkingen met vernieuwende technologie bedrijven en het behalen van een gezond rendement op geïnvesteerd kapitaal.

www.kpnventures.com
Vorige / Volgende: