Terug

Nooit meer een overschot aan vierkante meters met KPN Smart Building

Vorige / Volgende:

Ruimtes die niet gebruikt worden. Het is een veelvoorkomend en vooral kostbaar verschijnsel in grote kantoorpanden. Daarom introduceerden wij KPN Smart Building: een eenvoudige oplossing om werkplekken in gebouwen beter te benutten.

Gebouwen worden steeds slimmer. In de komende jaren zullen er steeds meer sensoren data gaan genereren met ieder een eigen dashboard en omgeving. In tegenstelling tot al deze point-solutions biedt KPN een veilige volledig geïntegreerde smart building oplossing. Hierin staan het welzijn van de medewerker en geavanceerde inzichten voor de beheerder centraal.

Zo geeft onze smart building oplossing onder andere realtime inzicht in het gebruik en het vinden en reserveren van ruimtes.  Werknemers zien in één oogopslag welke ruimtes en werkplekken beschikbaar zijn en boeken deze met één druk op de knop.

Zo wordt uiteindelijke iedere vierkante meter effectief en efficiënter gebruikt. Met als gevolg lagere energie-en huisvestingskosten en een verhoogde werknemerstevredenheid en productiviteit.

Open smart building platform
Bij onze smart building oplossingen streven we naar naar een open smart building platform. Dit betekent dat alle systemen en installaties makkelijk kunnen worden aangesloten en dat wij de verzamelde en gecombineerde data middels API’s beschikbaar kunnen maken voor ontwikkelaars.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het smart building concept van KPN en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen, bekijk dan deze video of vul het contactformulier in op deze site. We gaan graag met u in gesprek. 

Ook startups zijn welkom!
Heb jij een toepassing die niet mag ontbreken in ons smart building concept? Stuur dan een email naar marie-jose.vandenboomgaard@kpn.com.

We praten graag over mogelijke samenwerkingen of integraties.

Smart Building van KPN

Vorige / Volgende: