Terug
Cloud

Innovatieve Cloud-oplossingen vormen de kern van de 24-uurs economie

Vorige / Volgende:

In een wereld waarin tijd en locatie steeds onbelangrijker worden, creëren wij met onze innovatieve Cloud-oplossingen de werkplek van de toekomst.

De 24-uurs- economie waar niemand meer werkt vanaf een vaste werkplek, komt snel dichterbij. Daarom ondersteunt KPN met innovatie mensen in Nederland om veilig te werken waar en wanneer ze willen. Maar dat niet alleen, we helpen ze via onze WebsiteCoach ook met het behalen van hun online doelen, bijvoorbeeld door het maken van een professionele website.

Office 365 & KPN datacenters
Onze innovatieve Cloud-oplossingen, zoals Office 365, geven werkgevers, werknemers en zzp’ers de zekerheid dat zij 24 uur per dag, overal toegang hebben tot al hun bestanden. Ook bieden we bedrijven met een hogere serverbehoefte de mogelijkheid hun data veilig op te slaan in onze datacenters. Zo vermijden deze ondernemingen het risico dat hun data niet beschikbaar is door bijvoorbeeld een stroomstoring. Bovendien is met tien datacenters in heel Nederland er altijd wel één in de buurt.

Managed Hybrid Cloud
Voor grotere organisaties (met meer dan 150 medewerkers) leveren we onder de vlag Managed Hybrid Cloud verschillende oplossingen op het gebied van Private Cloud, Virtual Private Cloud (CloudNL) en Public Cloud. In combinatie met Cloud Connect, Cloud Compliance en Cloud Control bieden we, afhankelijk van de specifieke kwaliteits-, veiligheids- en beheersbaarheidseisen die aan bedrijfsapplicaties worden gesteld, het best passende  Cloud model. Met de innovatieve  Application Factory speelt KPN in op de snel groeiende vraag naar ondersteuning bij de ontwikkeling en management van Cloud applicaties gebruikmakend van de Managed Hybrid Cloud.

Meer weten over ons Cloud-portfolio?
Check hier het totale overzicht hoe KPN Nederlanders helpt veilig te werken waar en wanneer ze willen.

Vorige / Volgende: