Terug
e-Health

Hoe technologie zorg efficiënter en toegankelijker maakt

Vorige / Volgende:

Samen met onze dochter E-zorg zetten we eHealth in om de zorg voor alle Nederlanders toegankelijk, betaalbaar en kwalitatief op peil te houden. En dat helpt zowel de patiënt als de zorgverlener verder.

Bij KPN geloven we dat nieuwe communicatietechnologieën bijdragen aan nog betere patiëntveiligheid en efficiënter werken in de zorg. Met deze eHealth-toepassingen verbeteren we de kwaliteit van leven van patiënten. En vinden we kostenbesparende en efficiëntere oplossingen voor vaak ingewikkelde zorgprocessen. Zo helpen onze eHealth-oplossingen iedereen verder: of je nu zorgt of wordt ontzorgd.

eHealth

Onze Hartritme Diagnostiek is zo’n oplossing waarvan zowel patiënt als zorgverlener profiteert. Met de Hartritme Diagnostiek krijgen huisartsen cardiologische meetapparatuur in bruikleen die zij aan patiënten kunnen meegeven. Met de eventrecorder kunnen patiënten eenvoudig een hartopname maken zodra de klachten opspelen. De geïntegreerde simkaart zet de gegevens automatisch door naar de Medische Service Centrale. Deze centrale beoordeelt jaarlijks 12.000 patiënten, geeft advies en schakelt zo nodig hulp in. Zo voorkomt de huisarts onnodige verwijzingen en houdt de patiënt een vinger aan de pols.Samen werken aan een betere zorg

Een betere, toegankelijke en betaalbare zorg voor patiënt en zorgverlener creëren, dat is ons doel. Maar dat doel bereiken we niet alleen. Daarom verbinden we patiënten, cliënten, zorgprofessionals, ICT-leveranciers en veelbelovende eHealth-startups. Door de krachten te bundelen en samen in te spelen op de behoeftes in de zorgmarkt, creëren we slimme en innovatie oplossingen zoals de Hartritme Diagnostiek, de Werkplek voor de Zorg, ZorgSlim Mobiliteit, ZorgCloud en KPN ÉÉN. Innovatieve diensten waarmee we zorgaanbieders ontlasten én patiënten weer de regie over hun leven teruggeven. Zo maken we samen met de zorg, de zorg beter voor heel Nederland.

Meer weten over hoe KPN bijdraagt aan nog betere patiëntveiligheid en efficiënter werken in de zorg? Bekijk ook onze Smart Healthcare-oplossingen en de site van onze dochter E-zorg.

Vorige / Volgende: