Terug
Vooruitblik:

KPN Startup Evening Q3

Vorige / Volgende:

Op 5 juli staat de zevende editie van de KPN Startup Evening gepland. Dit evenement van KPN New Business en KPN Ventures wordt eens per kwartaal georganiseerd in Den Haag. Het doel is om te zoeken naar nieuwe allianties en samenwerkingsverbanden. Daarom zijn een groot aantal startups en scale-ups uit het netwerk van KPN aanwezig. Op de gastenlijst staan al ruim 350 startende ondernemers, fund managers, corporates en andere genodigden.

KPN Startup Evening Q3
Datum: 5 juli 2017
Locatie: Maanplein 55, Den Haag


Meld je gratis aan voor dit event

Tijdens deze editie mogen wij niemand minder dan Prins Constantijn van Oranje verwelkomen. Hij neemt samen met Jan Kees de Jager (CFO - KPN), Alexander Ribbink (Partner – KEEN Ventures) en Reinout Engelberts (CEO – Sensara) deel aan de paneldiscussie over innovatie ecosystemen. Tijdens deze interactieve sessie krijgen de gasten de mogelijkheid om al hun vragen te stellen. Na de algemene sessie is het tijd voor de deelnemers om te netwerken. Met behulp van de Handshake netwerktool proberen wij het netwerken te vergemakkelijken, zodat je als gast de meeste waarde kunt halen uit de Startup Evening.

Onder de noemer Gallery Walk kunnen gasten de nieuwste innovaties van KPN zien op het vlak van Cloud, IOT, Security, SmartLife, Smart Cities en m-Commerce. Onze partners Tekdelta en WorldStartupFactory zijn eveneens aanwezig, naast een aantal externe partijen. Zoals Travis the Translator (een smart pocket-vertaler die werkt met Artificial Intelligence) Keezel (een apparaat dat eenvoudig een VPN verbinding tot stand brengt) en Storro (een peer-to-peer blockchain applicatie dat het mogelijk maakt om bestanden op te slaan en delen zonder gebruik te maken van de cloud).

Al met al dus weer genoeg ingrediënten om er een mooie avond van te maken. We hopen je te verwelkomen tijdens onze volgende KPN Startup Evening!

Benieuwd naar andere events van KPN New Business? Neem dan een kijkje op onze eventkalender of stuur ons een berichtje via kpnnewbusiness@kpn.com

Vorige / Volgende: